/Borovo danas gostuje u Puli GRČEVITA BORBA ZA OSTANAK

Borovo danas gostuje u Puli GRČEVITA BORBA ZA OSTANAK

Napeto je u „donjem domu“ Prve košarkaške lige gdje pet ekipa pokušava osigurati ostanak. Među njima su i košarkaši Borova, novajlije u ligi, koji dobrom serijom u drugom dijelu sezone imaju velike izglede i naredne godine biti pod prvoligaškim obručima.

Borovčane u idućem kolu očekuje gostovanje u Puli kod ekipe Istrauna, od koje su poraženi kod kuće u prvom dijelu sezone, ali od tada izabranici trenera Gorana Gunjevića igraju puno bolje. „Težak protivnik, jako dobra ekipa, ali našom pobjedom, uz još jednu do kraja sezone, bi i matematički osigurali ostanak u ligi. Dolaskom Dine Radoša i oporavkom Mihaela Bekavca smo se kompletirali, dobili na kvaliteti i to pokazujemo u drugom dijelu sezone.“ – istaknuo je glavni strateg vukovarskog kluba.

Nakon gostovanja u Puli, Borovčane očekuje susret kod kuće protiv Grafičara i gostovanje u Virju, a u zadnjem kolu na domaćem terenu Pula 1981. Iz kluba ističu kako žele osigurati ostanak prije posljednjeg kola, jer je teško predvidjeti kako će se ova mlada ekipa nositi u susretu koji sa sobom nosi pritisak borbe protiv izravnog konkurenta.

Teksti foto – KK Borovo (Siniša Đurić)

Podijeli
  •  
  •  
  •