/Borna Barišić vjeruje u pobjedu u prvoj euro utakmici VEČERAS OSIJEK OTVARA EUROPSKU KAMPANJU
borna barišić

Borna Barišić vjeruje u pobjedu u prvoj euro utakmici VEČERAS OSIJEK OTVARA EUROPSKU KAMPANJU

Osijek večeras otvara novu europsku sezonu, prva prepreka je moldavski Petrcub, momčad koja nikako nije bezvezna, ali ne bi smjela biti prevelika prepreka za Zekićevu momčad. Za klupsku web stranicu ovaj susret je najavio kapetan Bijelo plavih Borna Barišić.

Kapetan našeg Kluba Borna Barišić veseli se, kao i njegovi suigrači, početku nove europske sezone za Bijelo-plave. U razgovoru s njim dotaknuli smo se aktualnih tema…

Petrocub – Očekujem tvrdu utakmicu, ipak nije lako probiti protivnika koji stoji praktički s desetoricom igrača iza lopte. Petrocub je svakako jači od Santa Colome, a ni njima nije bilo lako zabiti u Andori.

Ambicija – Naravno da mi idemo na pobjedu i da probamo već tamo osigurati prolazak u drugu kvalifikacijsku rundu Europske lige. Znam da navijači puno očekuju i tako i treba biti. I mi moramo biti optimisti i puni pozitive.

(Re)prezentacija – Predstavljamo hrvatski nogomet i ovom utakmicom u Moldaviji. A nadam se da će Hrvatska proći u finale Svjetskog prvenstva i da ćemo osvojiti zlato!

Pripreme – Dobro smo odradili pripremno razdoblje, dobro izgledali na većini kontrolnih utakmica, ali pripreme su jedno, a natjecateljske utakmice ipak nešto sasvim drugo…

Podijeli
  •  
  •  
  •