/Booster – Prilika za lovce i planinare te paintballere WEB SHOP S VOJNOM OPREMOM
300x247px_w

Booster – Prilika za lovce i planinare te paintballere WEB SHOP S VOJNOM OPREMOM

Požeška tvrtka Titan pokrenula je nedavno novi web shop u kojem nude svojim klijentima najkvalitetniju vojnu opremu,outdoor, taktičku opremu i odjeću za sve prilike. Sjajna je to prilika za sve lovce, ribolovce i ekipe koje uživaju u paintbalu ili airsoftu da se dobro opreme za zimsku sezonu.

Tvrtka Titan bavi se humanitarnim razminiranjem diljem Lijepe naše već dugi niz godina, a Web shop je nadogradnja u poslovanju i pružanje prilike široj populaciji da koristi vrhunsku opremu koju su njihovi pirotehničari godinama testirali i u najtežim vremenskim uvjetima.

1422x252_1

Airsoft se razvio u Aziji, gdje je zbog strogih zakona teško legalno pridobiti oružje. Airsoft je popularan u Hrvatskoj. Igrači moraju nositi zaštitnu opremu (posebne naočale od industrijskog polikarbonata) i moraju imati sigurnosnu riječ za prekid igre u slučaju da nešto pođe po krivu. Ako se ne pridržavaju sigurnosni propisi, može doći do ozljeda. O njegovoj popularnosti govori i činjenica da ga koristi policija i vojska diljem svijeta kao dio treninga. Nedavno je Booster sudjelovao na Airsoft susretu OP NETTLE IV u organizaciji Airsoft udruge Podravina.

171007_airsoft-op-nettle-4_dm_37

Bilo da se bavite zaštitarstvom, planinarstvom, lovom, airsoftom ili ste jednostavno ljubitelj vojnog stila, sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći nešto za sebe – poručuju iz Boostera, a mi vas samo možemo pozvati da ih posjetite na njihovom Webu i uvjerite se da je riječ o vrhunskoj kvaliteti proizvoda i vrlo povoljnim cijenama.

Booster web shop možete posjetiti ovdje.

Podijeli
  •  
  •  
  •