/Bobani izgubili nogometnu krunu u Velikoj U VELIČKOJ DVORANI ODRŽAN TRADICIONALNI "TURNIR OBITELJI"
P1080784

Bobani izgubili nogometnu krunu u Velikoj U VELIČKOJ DVORANI ODRŽAN TRADICIONALNI "TURNIR OBITELJI"

U SD veličke Osnovne škole jučer je održan sada već tradicionalni malonogometni turnir tamošnjih obitelji, a titulu najboljih branila je obitelj Boban, predvođena načelnikom Vladom, te poznatim prvoligaškim nogometašima Gabrijelom i Brunom, te su svakako bili prvi favorit za osvajanje i ovog izdanja turnira.

Za razliku od dosadašnjih godina na turniru su nastupile tri ekipe, jer obitelj Ćorluka što zbog bolesti što zbog poslovnih obveza nije mogla nastupiti. U prvoj utakmici snage su odmjerili Senjovi i Šubare, a nakon vodstva 2:0 Šubara, na kraju je završilo s miroljubivih 2:2. Nakon toga najbolja utakmica turnira, Šubare su sjajno otvorile utakmicu protiv Bobana, na brzinu došli do velikih 4:0, a na odmor se otišlo rezultatom 4:1. I u nastavku brz pogodak Zrilića za Šubare i činilo se da je tu priči kraj, no onda su Bruno i Gabrijel krenuli punim gasom i vrlo brzo zaostatak je bio samo jedan pogodak, no ipak su Šubare uspjele sačuvati, pa i povećati prednost za konačnih 7:5.

U posljednjem susretu obitelj Senj je dobrano namučila Bobane, imali su nekoliko sjajnih prilika, no što promašaji što obrane načelnika Bobana sačuvali su prednost te osigurali drugo mjesto branitelju naslova.

  1. mjesto: Šubara
  2. mjesto: Boban
  3. mjesto: Senj

Nakon turnira je kao i uvijek održano zajedničko druženje do kasnih noćnih sati, a već su krenula i prepucavanja i najave novog okršaja za sljedeću godinu, kada se u pogon vraćaju i Ćorluke, a do tada ostaje da Zekić i Špehar porade na formi braće Boban, a Senjovi da odrade bolju selekciju iz širokog kadra kojim raspolažu.

Podijeli
  •  
  •  
  •