/Biramo najbolje igrače slavonskih nogometnih liga U SURADNJI S TVRTKOM PISMOREKLAM
meter mario

Biramo najbolje igrače slavonskih nogometnih liga U SURADNJI S TVRTKOM PISMOREKLAM

Nakon što smo nakon jesenske polusezone birali najbolje igrače tog dijela sezone u četiri prve županijske nogometne lige te Međužupanijske lige, sada krećemo u novi izbor, naravno najboljih pojedinaca gledajući čitavu sezonu.

Statuse najboljih braniti će većina igrača, tek je Mario Meter koji je izabran za najboljeg u MŽNL izvan konkurencije s obzirom da je preselio u BSK i tamo napravio veliki rezultat i plasirao se u 2. HNL te osvojio Županijski kup OBŽ. Naravno, trenerima i kapetanima dozvoljeno je i dalje glasati za njega iako je naravno dojam da pola sezone nije dovoljno za biti najbolji u čitavoj sezoni ma koliko Meter ostavio sjajan dojam jesenas. Bruno Golić brani status najboljeg u požeškoj 1. ŽNL, Vedran Nikšić u osječkoj, Marko Stepić u brodskoj te Josip Mitrović u vukovarskoj.

Ovoga puta nešto smo modificirali izbor. I dalje je on u rukama trenera i kapetana svih momčadi, no sada smo svakom od njih dali po 6 glasova ili bodova koje raspoređuju na trojicu igrača tako da najbolji dobije tri boda, drugi dva i treći jedan. Naravno, ponovno nemaju pravo davati glasove svojim igračima odnosno suigračima. U slučaju da se kao jesenas dogodi da dvojica ili više igrača ima isti broj glasova, ponovno će o najboljem odlučivati glasovi naših čitatelja.

U suradnji s požeškim tvrtkama Pismoreklam i Laurea pobjednicima smo pripremili nagrade. Ujedno koristimo priliku da pozovemo sve klubove da se na web stranicama Pismoreklama upoznaju s ponudom te potraže pehare, medalje, majice, dresove i puno toga potrebnog za sve nogometne klubove, dok Laurea nudi priliku za najpovoljniju i najkvalitetniju izradu web stranica.

Podijeli
  •  
  •  
  •