/Biciklijada rekreacije, druženja i prijateljevanja u Belišću BARABER JESENSKA BICIKLIJADA
bck-v

Biciklijada rekreacije, druženja i prijateljevanja u Belišću BARABER JESENSKA BICIKLIJADA

BELIŠĆE Čak 94 biciklista uključilo se drugu sportsko-rekreativnu “Baraber jesensku biciklijadu“. Biciklijada je održana povodom obilježavanja dodjeljivanja titule Europskog grada sporta 2017. godine gradu Belišću, a organizirao ju je  Sportsko rekreacijski klub ”Baraber Extreme Team” iz Belišća.

Prva je  biciklijada nastala s ciljem promocije BICIKLIZMA, DRUŽENJA I STVARANJA PRIJATELJSTAVA uz sport i rekreaciju na širem području gradova Belišća, Valpova, Osijeka, Donjeg Miholjca i šire, a stvaranje tradicije nastavljeno je ove godine uz pomoć  partnera i pokrovitelja: Osječko-baranjske županije, grada Belišća i Zajednice športskih udruga grada Belišća.

Prije starta, sudioniuke je pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, poželio im ugodnu vožnju i sretan dolazak na cilj.

Biciklijada se vozila na ruti dužine oko 45km, s tempom vožnje 20-22 km/h, a relacija kojom se vozilo bila je Belišće (gradska uprava)-Kitišanci-Vinogradci-Veliškovci-Marijanci-Harkanovci-Valpovo-Belišće, s odmorom u Harkaniovcima.

Biciklijada je završena druženjem uz okrjepu te podjelom prigodnih nagrada najmlađim i najstarijim sudionicima.

Izvor: Valpovština.info

Podijeli
  •  
  •  
  •