/Beničanci proslavili titulu novim remijem TREĆI REMI U NIZU NOVIH PRVAKA
beničanci 11

Beničanci proslavili titulu novim remijem TREĆI REMI U NIZU NOVIH PRVAKA

I u posljednjem kolu Beničanci su remizirali. Nakon što su imali 17 pobjeda u nizu i kada se činilo da će odraditi savršenu sezonu u Beničancima su povukli ručnu i na kraju tri puta u nizu podjelili bodove, a u posljednjem kolu bod su im otkinuli prvi pratitelji – Bočkinci.

Posljednja ovosezonska utakmica protekla je naravno u slavljeničkom raspoloženju za Beničance koji će sljedeće sezone igrati u 2. ŽNL Nogometnih središta Valpovo i Donji Miholjac. Završeno je sa po pogotkom u svakoj mreži, za Beničance je zabio Kandić, a za goste Ovčar. Odličja pobjedniku NK “Beničanci”, lige NS Donji Miholjac, podjelili su: Načelnik općine Magadenovac gospodin Stjepan Živković, predsjednik vijeća općine Magadenovac gospodin Davorin Gašparić i predsjednik Nogometnog središta Donji Miholjac i dopredsjednik Županijskog nogometnog saveza Osječko – baranjske županije gospodin Rudolf Štefan.

beničanci 33

Spomenimo i ostale rezultate posljednjeg kola. Kućanci su upisali 3 boda protiv Kapelne koja nije imala dovoljan broj igrača za završiti utakmicu, a u 6:2 pobjedi Ivanova protiv Svetog Đurađa po tri pogotka postigli su Kunić i Teofanović.

Podijeli
  •  
  •  
  •