/Beničanci i dalje nezaustavljivi LIGA NS DONJI MIHOLJAC
bočkinci

Beničanci i dalje nezaustavljivi LIGA NS DONJI MIHOLJAC

Niti deseto kolo nije donijelo nikakve probleme nezaustavljivim Beničancima koji su doista neprikosnoveni vladar Lige Nogometnog središta Donji Miholjac sa maksimalnim učinkom i 30 osvojenih bodova te nedostižnom prednošću na vrhu ljestvice.

Prošetao se budući prvak lakoćom je odradio posao na gostovanju u Svetom Đurađu, iako je primio dva pogotka što je pomalo neobično s obzirom da su u ranijih 8 susreta primili samo njih 6. Ta dva gola u mreži Beničanca djela su Zlatunića i Bajsa, dok je kod Beničanaca najraspoloženiji bio trostuki strijelac Vešligaj.

I Bočinci su uvjerljivom pobjedom najavili veliki derbi u sljedećem kolu, oni su na svom terenu s 5:1 bili bolji od posljednjih Kućanaca uz konačno buđenje prošlosezonskog prvog topnika lige Danijela Tomokovića koji je postigao 3 pogotka. Tri pogotka postiglo je Ivanovo na gostovanju u Kapelni, postigli su ih Patača, Galić i Kopić te tako potvrdili još jednom status Ivanova kao treće momčadi lige. Neovisno o ishodu derbija tu će i zimovati, tek postoji mogućnost da se bodovno poravnaju s Bočkincima.

Bočkinci :           NK Bočkinci            NK Kućanci      5 : 1

Sveti Đurađ :     NK Sveti Đurađ       NK Beničanci   2 : 6

Kapelna :           NK Kapelna            NK Ivanovo       0 : 3

23032630_1447080502073733_4725854170566515266_n

U posljednjem jesenskom kolu naravno najviše pažnje privlači sudar vodećih momčadi lige, eventualnom pobjedom Beničanaca prednost bi narasla na 12 bodova i to bi praktično sasvim sigurno značilo kraj sezone, odnosno proljeće bi bila čista formalnost. Eventualno slavlje Bočkinaca bi tu prednost smanjilo na 6 bodova, što ipak nije tako nedostižno pa bi u proljeće imali kakvu takvu neizvjesnost u prvenstvu.

Kućanci :     NK Kućanci       NK Kapelna

Ivanovo :     NK Ivanovo        NK Sveti Đurađ

Benićanci :  NK Beničanci     NK Bočkinci

Podijeli
  •  
  •  
  •