/Belišćani prvaci države PRVENSTVO DRŽAVE NA STERLIŠTU VRAPČANSKI POTOK
sasa-v

Belišćani prvaci države PRVENSTVO DRŽAVE NA STERLIŠTU VRAPČANSKI POTOK

BELIŠĆE Beliščanski strijelci su u nedjelju, na streljani Vrapčanski potok u Zagrebu nastupili na Prvenstvu Hrvatske iz puške velikog kalibra 7.62mm.

Za ekipu su nastupili Saša Brezovec, Igor Brezovec  i Željko Tijan,dok su pojedinačno nastupili Mario Kokić i Goran Mirković. Ukupno je nastupilo najboljih devet ekipa iz cjele Hrvatske i trideset i osam pojedinaca koji su ostvarili normu na županijskim prvenstvima te stekli pravo nastupa na Državnom prvenstvu. Najbolja ekipa SD Belišća sa otpucanih 791 krugom osvaja 1.mjesto ispred drugoplasiranog  SK Sveučilište iz Zagreba sa 769 krugova, i  treće ekipe SD Karlovac iz Karlovca sa 769 krugova.

Pojedinačno u osnovnom meču 3. mjesto zauzima Tijan sa 265 krugova  6. mjesto Saša sa 263 kruga  i 7. mjesto Igor sa 263 kruga te sva trojica ulaze u finale među prvih osam, dok je Mario sa 254 kruga 14. mjesto, a Goran sa 233 na 34. mjestu. Nakon napetog finala Tijan zauzima 1. mjesto te postaje državni prvak, Igor prelazi na 5. Mjesto, a Saša ostaje na 6. mjestu.

Izvor: Valpovština.info

Podijeli
  •  
  •  
  •