Bedem započeo pripreme za proljetni dio natjecanja SNIJEGOM PREKRIVEN TEREN NA GRACU DOČEKAO JE SVOJE IGRAČE NA PRVOM OKUPLJANJU

Bedem započeo pripreme za proljetni dio natjecanja.

Na 10-15 centimetara snijegom prekrivenom pomoćnom terenu na “Gracu” petoplasirana momčad 3.HNL-istok NK “Bedem” Ivankovo započeo je pripreme za proljetni nastavak natjecateljske sezone. Nakon što je uže rukovodstvo kluba (predsjednik Davor Majstorović, tajnik Krešimir Sambol, sportski direktor Jure Jurić i član U.O. Željko Galić) pozdravilo igrače, isto je učinio i trener Mladen Bartolović koji je potom obavio prozivku na koju se odazvalo 28 igrača.
Nazočili su prozivci: Marijanovć, Žgela, Raić-Sudar, Smolčić, Babić, Vuksanović, Borko, Validžić, Tustonjić, Mrdeša, Koledić, Ujvari, Božić, Šeremet, Sambol, Meštrović, Kuternik, Pandža, Glibušić, Naletilić, Pinter, Pažin, Perković, Stojić, Ljaljić, Krešić, Lučić i Škof.
Izostali su vratar Malenica koji prelazi u Cibaliju te pomoćni trener i trener vratara te nadasve “dobri duh momčadi” Franjo Šafran koji je imao malih zdravstvenih problema pa se u Bedemu nadaju brzom oporavku i još bržem povratku među plavo bijele.
Prvu prijateljsku utakmicu Bedem igra u Ivankovu protiv Šokadije iz Babine Grede i to 28.siječnja ove godine.

RASPORED SVIH PRIPREMNIH UTAKMICA BEDEMA :

28.01. BEDEM : Šokadija Babina Greda

01.02. BEDEM : Graničar Županja

04.02. BEDEM : Croatia Đakovo

08.02. BEDEM : Mladost Vođinci

11.02. Graničar Županja : BEDEM

18.02. Dilj Vinkovci : BEDEM

25.02. Croatia Đakovo : BEDEM

Foto FB

Facebook komentari
Podijeli
  •  
  •  
  •