/Bedem započeo pripreme za proljetni dio natjecanja SNIJEGOM PREKRIVEN TEREN NA GRACU DOČEKAO JE SVOJE IGRAČE NA PRVOM OKUPLJANJU
bedem

Bedem započeo pripreme za proljetni dio natjecanja SNIJEGOM PREKRIVEN TEREN NA GRACU DOČEKAO JE SVOJE IGRAČE NA PRVOM OKUPLJANJU

Bedem započeo pripreme za proljetni dio natjecanja.

Na 10-15 centimetara snijegom prekrivenom pomoćnom terenu na “Gracu” petoplasirana momčad 3.HNL-istok NK “Bedem” Ivankovo započeo je pripreme za proljetni nastavak natjecateljske sezone. Nakon što je uže rukovodstvo kluba (predsjednik Davor Majstorović, tajnik Krešimir Sambol, sportski direktor Jure Jurić i član U.O. Željko Galić) pozdravilo igrače, isto je učinio i trener Mladen Bartolović koji je potom obavio prozivku na koju se odazvalo 28 igrača.
Nazočili su prozivci: Marijanovć, Žgela, Raić-Sudar, Smolčić, Babić, Vuksanović, Borko, Validžić, Tustonjić, Mrdeša, Koledić, Ujvari, Božić, Šeremet, Sambol, Meštrović, Kuternik, Pandža, Glibušić, Naletilić, Pinter, Pažin, Perković, Stojić, Ljaljić, Krešić, Lučić i Škof.
Izostali su vratar Malenica koji prelazi u Cibaliju te pomoćni trener i trener vratara te nadasve “dobri duh momčadi” Franjo Šafran koji je imao malih zdravstvenih problema pa se u Bedemu nadaju brzom oporavku i još bržem povratku među plavo bijele.
Prvu prijateljsku utakmicu Bedem igra u Ivankovu protiv Šokadije iz Babine Grede i to 28.siječnja ove godine.

RASPORED SVIH PRIPREMNIH UTAKMICA BEDEMA :

28.01. BEDEM : Šokadija Babina Greda

01.02. BEDEM : Graničar Županja

04.02. BEDEM : Croatia Đakovo

08.02. BEDEM : Mladost Vođinci

11.02. Graničar Županja : BEDEM

18.02. Dilj Vinkovci : BEDEM

25.02. Croatia Đakovo : BEDEM

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •