/Bedem uvjerljivom pobjedom u treće kolo kupa SEDAM POGODAKA SU VIDJELI GLEDATELJI NA GRACU
bedem fb

Bedem uvjerljivom pobjedom u treće kolo kupa SEDAM POGODAKA SU VIDJELI GLEDATELJI NA GRACU

Bedem je uvjerljivom pobjedom nad Hašk Sokolom ostvario prolaz u treće kolo kupa NS Vinkovci pobijedivši na svom Gracu županijskog prvoligaša, a prolaz su ostvarili i Nosteria, Borinci te Dilj.
NK BEDEM-NK HAŠK-SOKOL STARI JANKOVCI 6:1 (4:0)
Ivankovo: Stadion:”Grac” Gledatelja: 100 Suci:Predrag Kaurin-Prkovci 1.pomoćni Jakob Križan-Nuštar 2.pomoćni: damir Jurčević-Novi Mikanovci- Delegat: marko Perić-Novi Mikanovci.
Strijelci: 1:0 Vuksanović u 6 .min.  2:0 Vuksanović u 22.min. 3:0 Vuksanović u 39.min. 4:0 Borko u 44.min.(KU) 5:0 Jagustin u 60.min. 6:0 Smolčić u 76.min. i 6:1 Majstorović u 85.min.
NK BEDEM IVANKOVO: Anić (od 58.min.Davidović ) Babić.Smolčić,Borko,Vuksanović (od 58.min.Pavić),Mrdeša (od 46.min.M.Gazić) Kirchbauer,Supiger,L.Sambol (od 62.min. Naletilić) Jagustin (od 62.min.M.Sambol) i I.Gazić. Trener:Josip Raić-Sudar
NK HAŠK-SOKOL STARI JANKOVCI: Vinjan,Kenjereš,Jurišić (od 46.min.P.Petrušić),Bartolović,M.Lučić (od 46.min. S.Petrušić)Jakovljević,Šimunović (od 46.min.Jurić),Pastor (od  62.min.Čavlović),D.Lučić (od 74.min.Majstorović),Šibalić,i Poljak.Trener: Ivan Lukić
Zahvaljujući trostrukom strijelcu Vuksanoviću Bedem je s lakoćom i bez nekih većih problema savladao indisponiranog županijskog prvoligaša iz Starih Jankovaca i time se plasirao u poluzavršnicu KUP-a NS Vinkovci. Jedna dubinska lopta u 6.minuti došla je do Vuksanovića na 15 metara od Vinjanovog gola, a on poslao loptu u nezaštićenu mrežu za 1:0 , Vuksanović ga je zaobišao i rutinski sa 6,7 metara poslao loptu u nezaštićenu mrežu za 1:0. Vuksanović je u 22.minuti dobivenu loptu u petercu gostiju laganim udarcem prevario Vinjana i to je 2:0  Svoj treći pogodak Vuksanović je postigao u 39.minuti lob udarcem sa 17 metara i to je bilo 3:0. U 44.minuti bezazleni prekršaj u svom kaznenom prostoru  na Smolčićem načinila je obrana gostiju, a siguran izvođač penala bio je Borko za 4:0., kao rezultat prvog poluvremena koji je mogao biti i izraženiji da je I.Gazić u 21. i 43. minuti iskoristio svoje veoma izgledne šanse.
Nesporazum Bartolovića i Vinjana u 60.minuti iskoristio je Jagustin i s 8,9 metara povisio na 5:0  Zadnji ili šesti Bedem pogodak postigao je kapetan Smolčić u 76.minuti krasno izvedenim slobodnim udarcem sa nekih 25 metara. Počasni pogodak za goste postigao je Majstorović u 85. minuti isto krasno izvedenim slobodnim udarcem s 20 metara i time postavio konačni rezultat od 6:1.  (Anto Borić)
Nosteria je u Nuštru pokazala da zaslužuju igrati i u većem rangu natjecanja izbacivši višerangirani Slavonac iz Komletinaca. Čini se da i u Jarmini polako stvari sjedaju na svoje mjesto nakon dolaska dokazanog stručnjaka Hrvoja Bušića koji je dobro posložio momčad za kup natjecanje te nakon ogleda s momčadi iz svog ranga natjecanja ostvario prolaz u treće kolo. Ulogu favorita opravdao je Dilj koji je svoj prolazak ostvario preko Frankopana.
Rezultati:
Ivankovo: Bedem – Hašk 6:1
Nuštar: Nosteria – Slavonac 3:2
Jarmina: Borinci – Otok 2:1
Vinkovci: Dilj – Frankopan 3:2
Izvlačenje parova polufinala bit će u ponedjeljak 9.rujna u 12 sati.
Foto FB Bedem
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.