/Bedem ulazi u ritam srijeda – subota PRVI GOST JE U SUBOTU NA GRACU MOMČAD ROBERTA ŠPEHARA
josip raić sudar fb

Bedem ulazi u ritam srijeda – subota PRVI GOST JE U SUBOTU NA GRACU MOMČAD ROBERTA ŠPEHARA

Za igrače Josipa Raić-Sudara nema predaha.Tijekom narednih mjesec i više dana nogometaši  NK Bedem Ivankovo imat će pakleni ritam jer paralelno s prvenstvenim igraju i KUP utakmice pri Nogometnom središtu Vinkovci. Već ovu subotu dočekuju Marsoniju i po riječima mladog trenera Raić-Sudara ulogu favorita prepuštaju gostima iz Slavonskog Broda bez obzira što je momčad  plavo-bijelih spremna i kompletna i svaki pozitivan rezultat bi dobro došao : “Važno nam je ne izgubiti. Mi ćemo se tako i postaviti samo da ostanemo ne poraženi.”

Potom slijedi ciklus utakmica srijeda-subota . Prvo se putuje u subotu 22.rujna u Koprivnicu, a već u srijedu 26.rujna su domaćini Slavoniji iz Požege. Sljedeće subote 29.rujna gostuju kod Vihora u Jelisavcu , a srijeda 03.listopada rezervirana je za odgođenu KUP utakmicu protiv Slavonca u Komletincima. Naime dogovorom klubova ova se utakmica trebala odigrati u srijedu 19.rujna pa je utanačena za srijedu 03.listopada. U subotu 06.listopada idu u goste Orioliku iz Oriovca.

Ako prođu KUP u Komletincima u što ne sumnjamo jer Bedem je najviše rangirani klub ovog KUP-a nastavljaju sa ciklusom srijeda-subota pa bi tako u srijedu 10.listopada igrali poluzavršnicu KUP-a NS Vinkovci, a završili bi s tim ciklusom i paklenim ritmom u nedjelju (ne u subotu) 14.listopada domaćom prvenstvenom utakmicom protiv Zrinskog iz Jurjevca. Iako je lijepo i dobro osvojiti KUP po izjavi trenera Josipa Raić-Sudara Ivankovčanima je prioritet biti stabilna momčad i da visoko kotiraju pri tabličnim sferama trećeligaškog istoka. Na kraju uzgred napomenimo da se finalna utakmica KUP NS Vinkovci igra u Vinkovcima i to upravo u srijedu  31.listopada ove godine. (Anto Borić)

Foto FB Bedem

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.