/Bedem se pobjedom probio na četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice BEDEM - ORIOLIK 4:1 (3:0)
bedem fb

Bedem se pobjedom probio na četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice BEDEM - ORIOLIK 4:1 (3:0)

Bedem se pobjedom probio na četvrtu poziciju prvenstvene ljestvice.

Bedem-Oriolik 4:1  (3:0)

Ivankovo, gledatelja 200. Suci:Antonio Škobić, Dino Knez i Mario Jurić (svi Osijek) Delegat: Kristijan Struša-Virovitica.

Strijelci: 1:0 Herceg 15. min.(autogol), 2:0 Raić-Sudar 20. min., 3:0 Raić-Sudar 29. min., 3:1 Marinović  50. min. i 4:1 Raić-Sudar 67. min.

Igrač Utakmice: Josip Raić-Sudar (Bedem)

Momčad Bedema se iskupila za visok poraz iz prošlog kola i nanijela  težak poraz momčadi Oriolika. Ivankovčani po običaju vrlo rano postižu pogotke na domaćem terenu pa je tako bilo i ovaj puta. U 15. minuti su poveli poslije pokušaja centaršuta Vuksanovića iskosa s desne strane  gotovo sa poprečne crte, a loptu vratar gostiju nespretno hvata i s gol crte ispušta u svoju mrežu za 1:0. Pet minuta poslije već je bilo 2:0 kada je Borko pucao sa distance i lopta kroz šumu nogu gostujućih igrača dolazi do Raić-Sudara koji je skreće u gol sa 7 metara.

Već u 29. minuti bilo je praktički riješeno pitanje pobjednika jer nakon brzo izvedenog duplog pasa Mrdeša-Raić-Sudar ovaj potonji izbija sam pred nemoćnog Hercega i sa nekih 14 metara i šalje loptu ispod njega za 3.0. Do kraja poluvremenu vidjeli smo dva neozbiljna izlaska vratara gostiju izvan svog kaznenog prostora u kojima je oba puta izgubio loptu i skoro skrivio  pogotke koje domaći nisu znali iskoristiti.

Ipak na odmor se otišlo sa visokih 3:0 za Bedem. U drugom poluvremenu Oriovčani su krenuli nešto žustrije i već u petoj minuti nastavka smanjili na 3:1 preko Marinovića koji se iznenada našao sam ispred Marijanovića i s 5 metara ga uspio prevariti. Pokušaj Smolčića u 59. minuti  da udarcem sa distance završio je tik iznad grede gostujućeg gola.

Točku na “i” stavio je najbolji pojedinac  Raić-Sudar u 67. minuti koji iskoristio idealan centaršut Vuksanovića sa desne strane i utrčavši u kazneni prostor gostiju sa nekih 8 metara lagano prevario nemoćnog vratara gostiju Hercega i time postavio konačnih i zasluženih 4:1 u Bedemovu korist.

Anto Borić

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •