/Bedem prečvrst za igrače Slavonije BEDEM - SLAVONIJA 3:0 (0:0)
jure jurić bedem mv

Bedem prečvrst za igrače Slavonije BEDEM - SLAVONIJA 3:0 (0:0)

Bedem prečvrst za igrače Slavonije.

Bedem-Slavonija 3:0 (0:0)

Ivankovo,igralište “Grac” Gledatelja 200 Suci: Alen Dobraš-Slavonski Brod 7,5 Pomoćnici:Igor Babić-Orahovica i Mario Lončar-Čačinci, 4.sudac:Matteo Bednjanec-Slavonski Brod.

Delegat:Stjepan Culek-Sveti Đurađ.

Strijelci: 1:0 Lučić 59.min.(KU) 2:0 Mrdeša 77.min. 3:0 Mrdeša 90+2. Igrač utakmice:Duje Mrdeša-Bedem.

Ivankovčani su ponovili igru iz prethodnih domaćih mečeva i popravili realizaciju stvorivši puno šansi,dok je obrana bila granitna.Protiv takovog Bedema Slavonija nije mogla iako je pokazala solidan potencijal jer su i Požežani stvorili par izglednih prilika. Pavelić je u 10 minuti prvi priprijetio  pucajući iskosa sa desne strane sa 10 metara ali je Marijanović bio budan i otklonio opasnost.

Potom slijedi Bedemova dominacija pa tako u 25.minuti Vuksanović puca visoko iznad grede sa 6 metara.U 26.minuti Mrdeša u petercu gostiju dribla Včelika koji ga obara i pravi prekršaj za čisti kazneni udarac ali sudac odmahuje rukom. Pet minuta kasnije u 30 minuti Žgela puca s 12 metara, a obrana gostiju blokira njegov udarac pa lopta dolazi do Borka koji također dobro puca sa nekih 14 metara ali i ovaj udarac gostujuća obrana blokira.U 39. minuti Smolčić je idealno izveo slobodni udarac iskosa sa desne strane sa 18-19 metara i u samom petercu gostiju pronašao Žgela koji glavom prebacuje loptu iznad grede Vasićevog gola.

Već slijedeće minute najbolju priliku  tj u 40. minuti  u prvom poluvremenu nije iskoristio Boban koji je izbio sam pred domaćeg vratara koji njegov šut sa 12 metara nogom brani pa se na odmor otišlo sa nepopularnih 0:0.Nakon odmora domaći kreću na sve ili ništa i odmah stvaraju šanse kao recimo onu koju je imao Borko u 52. minuti čiji udarac sa 10 metara odlazi pored vratnice gostujućeg gola.

Minutu kasnije Žgela idealno dodaje loptu Tustonjiću koji oklijeva sa šutom i obrana gostiju otklanja njegov udarac.Bolja igra Bedema dolazi do izražaja u 59.minuti kada Jan Neruda neoprezno ruši Raić-Sudara koji teatralno pada, a sudac bez dvoumljenja pokazuje na kazneni udarac, a Lučić uzima loptu i puca visoko gore u desne stranu i Bedem očekivano dolazi do 1:0.

U 68. minuti Vuksanović dobro puca sa 12 metara a Jan Neruda podmeće leđa od kojih se lopta odbija u korner,koje je izveo Mrdeša i loptu doturio do Raić-Sudara koji glavom sa peterca puca, ali omaleni Vasić vješto otklanja siguran pogodak. Dobivenu loptu na centru terena od Tustonjića u 77. minuti,Mrdeša je iskoristio na najbolji mogući način tako što je napravio pravi slalom kroz obranu gostiju i na kraju izašao sam pred Vasića kojeg je lažnjakom polijegao na zemlji i onda rutinirano pospremio u njegovu mrežu za 2:0.

U 80.minuti Majstorović je dobro izveo kutni udarac i skoro smanjio prednost domaćih jer je lopta završila na gredi domaćeg gola.Redaju su šanse na obje strane pa tako Ujvari u 87. minuti puca sa distance,. a Vasić krajnjim naporom skreće loptu u korner, a u 88 minuti Zrnčić na drugoj strani također puca, ali visoko iznad grede domaćeg gola.

U sudačkoj nadoknadi mladi Sambol idealno  upućena povratna lopta prste za polizati koja dolazi na natrčalog Mrdešu koju u trku sa 13 metara rezantnim i preciznim udarcem lijevom nogom pogađa mrežu nemoćnog Vasića i time postavlja konačnih i više nego zasluženih 3.0 u Bedemovu korist. (Anto Borić)

Foto Marijana Vojnić

 

Podijeli
  •  
  •  
  •