/Bedem je pobjednik kupa vukovarsko-srijemske županije FRUŠKOGORAC - BEDEM 1:4
bedem

Bedem je pobjednik kupa vukovarsko-srijemske županije FRUŠKOGORAC - BEDEM 1:4

Bedem je pobjednik kupa vukovarsko-srijemske županije.

Nogometaši Bedema iz Ivankova zaokružili su jednu odličnu sezonu osvajanjem županijskoga kupa. Nakon zapaženih rezultat i plasmana u gornjem dijelu ljestvice gdje će vjerojatno i ostati do kraja natjecateljske sezone stigao je i pehar namijenjen najboljoj momčadi vukovarsko-srijemske županije.

U finalu su svladali solidnu momčad Fruškogorca koja je ipak nakon sjajnih rezultata ipak ostala za korak kratka. No za utjehu igrat će pretkolo nacionalnoga kupa usprkos porazu u finalu.

Ozbiljno smo ušli u utakmicu i već u prvom dijelu smo riješili pitanje pobjednika. U drugom dijelu smo se malo opustili i primili pogodak te je bilo malo problema dok nismo zabili i četvrti pogodak. Sve u svemu zasluženo pehar ide u Ivankovo. Strijelci su bili Mrdeša, Raić Sudar 2 i Borko – čuli smo od trenera pobjedničke momčadi Jure Jurića

Za poraženog finalista koji je bio i domaćin finala jedini strijelac je bio Drago Ćorić.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.