/Bartolović: “Odigrali smo kukavički” TEŽAK PORAZ NA DOMAĆEM TERENU
bartolović

Bartolović: “Odigrali smo kukavički” TEŽAK PORAZ NA DOMAĆEM TERENU

Cibalia je u subotu odigrala svoju najlošiju utakmicu ove sezone, pred domaćim navijačima ponizila ih je momčad Istre koja je zatrpana raznoraznim problemima, prije svega onim financijske prirode, no na terenu su izgledali poput lavova u odnosu na Nebeskoplave.

Zaista je tužno vidjeti što je Cibalia prokockala u posljednjih 135 minuta 1. HNL. Imali su vodstvo protiv Rudeša pa se nepotrebno povukli i prokockali dva boda, a onda su samo nastavili u istom, odnosno još gorem ritmu pa prosuli očekivanu pobjedu protiv Istre. S tih 5 bodova Cibalia bi imala sjajnu perspektvu, veliki mir i čistu situaciju da mirno privede sezonu kraju. Kako onaj Murphy reče, ako nešto može poći naopako, poći će naopako, pa je tako Rudeš senzacionalnim preokretom slavio na Poljudu i stigao na samo dva boda zaostatka za Cibalijom i Istrom.

– Krajnji rezultat sve govori kakvi smo bili, pogotovo prvo poluvrijeme. Cjeli tjedan smo upozoravali, prije utakmice ponavljali da moramo ući čvrsto u utakmicu, biti blizu igraču, međutim prvo poluvrijeme je bilo po meni kukavičko, sramotno s naše strane i rezultat je takav kakav je. Smatram da smo u jednoj jako bitnoj utakmici apsolutno podbacili i Istra je zasluženo pobjedila. Bila je bolja, bila je agresivnija, bila je zapravo sve ono što sam očekivao od svojih igrača ali nisam dobio. Naravno, nezadovoljstvo je ogromno nakon ovakvog poraza – rekao je Mladen Bartolović nakon susreta sa Istrom.

Srećom po Bartolovića i njegove nogometaše, ali i sve ljubitelje Cibalije vrijeme je reprezentativne stanke, imat će vremena porazgovarati što se dogodilo, a onda im slijedi gostovanje u Osijeku i El Slavonico na dan (18. studenog) koji bi trebao inspirirati sve sudionike. Sigurni smo da hoće Ultrase i Kohortu, a kako su i Bijelo plavi i Nebesko plavi odigrali posljednjih 90 minuta nekako se vrte upitnici nad glavama što možemo očekivati od te utakmice.

Podijeli
  •  
  •  
  •