/Bartolović: “Nema boljeg motiva od dolaska Rijeke” DVOBOJ SA RIJEKOM IGRA SE U NEDJELJU U 19,00 SATI
Foto: HNK Cibalia

Bartolović: “Nema boljeg motiva od dolaska Rijeke” DVOBOJ SA RIJEKOM IGRA SE U NEDJELJU U 19,00 SATI

Nogometaši Cibalije će svoj debi pod novim trenerom odraditi u nedjelju kada im u goste stiže moćna Rijeka, trenutno vodeća momčad lige koja zaista djeluje šampionski, ali i momčad koja u posljednjem susretu u Vinkovcima nije pobjedila Nebeskoplave.

Odlaskom Austrijanca Paculta na klupu Cibalije stigao je Mladen Bartolović koji je zadovoljan kako su igrači reagirali nakon promjene

– Igrači su željni treniranja, ima dosta pozitivnih stvari koje su se dogodile od utorka, a hoće li se reflektirati na utakmicu s Rijekom vidjeti ćemo. Osobno smatram da nema boljeg motiva za igrače od dolaska Rijeke. Vjerujem i da će stvari krenuti na bolje, ali za sve treba vremena, neke stvari ne mogu se preko noći popraviti, nemam čarobni štapić da svakog lupim po glavi i popravim odmah sve, čeka nas mukotrpan rad – rekao je Bartolović na jučerašnjoj presici.

Nema nikakvog spora da su gosti s Rujevice veliki favorit u ovom dvoboju, to jasno pokazuje ljestvica, vrijednost igračkog kadra ali i raspoloženje u svlačionici. Kad smo već kod raspoloženja, ono je očito puno bolje i kod Cibalije u ovom trenutku nego je to bilo prije desetak dana. Igrači su živnuli dolaskom Bartolovića, jasno je da su svi željni dokazivanja i borbe za pozicije u momčadi, ali i ostavljanje srca na terenu u nedjelju.

Nitko od Cibalije i Bartolovića nema pravo očekivati nekakva čuda, no da se bore, da idu protiv Rijeke, ali i svih ostalih punim angažmanom svi očekujemo. Što se igračke križaljke nije još ništa definirano, tek je jasno da nema Glavice koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona.

Podijeli
  •  
  •  
  •