/Antologijsko priopćenje HNS-a REAKCIJA NA PRESUDU DAMIRU VRBANOVIĆU
hns

Antologijsko priopćenje HNS-a REAKCIJA NA PRESUDU DAMIRU VRBANOVIĆU

Presuda Zdravku i Zoranu Mamiću, porezniku Pervanu te Damiru Vrbanoviću događaj je dana ne samo u sportskoj javnosti, a kako je potoni Izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza logično je bilo očekivati reakciju krovne kuće hrvatskog nogometa.

I dočekali smo je, zaista je antologijska i prenosimo je u cijelosti:

Nastavno na današnju nepravomoćnu presudu izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću na Županijskom sudu u Osijeku, Hrvatski nogometni savez izdaje sljedeće priopćenje.

Hrvatski nogometni savez neće komentirati nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Osijeku. Savez će ovaj pravosudni slučaj službeno komentirati po pravomoćnosti presude.

Za rubriku vjerovali ili ne! Nismo ništa preskočili, jedna uvodna rečenica i rečenica koja govori da nema nikakve reakcija je sve od HNS-a po ovom pitanju! Vjerojatno će se mnogi zapitati čemu i takva reakcija, ali ima logike u njoj. Naime, sada medijski djelatnici ne moraju više čekati na reakciju, slati mailove i zvati u Savez. To je to, HNS ide dalje, Damir Vrbanović i dalje će kormilariti hrvatskim nogometom kao da se baš ništa nije dogodilo. Srećom ne mora tražiti novi posao jer bi teško ishodio potvrdu o ne kažnjavanju koja je potrebna recimo za posao čistačice u hotelu na jadranskoj obali..

screenshot-hns-cff.hr-2018.06.06-16-12-54