/Amir Delić novi predsjednik KK Borovo VELIKE NOVOSTI I U ŠKOLI KOŠARKE
P1010417

Amir Delić novi predsjednik KK Borovo VELIKE NOVOSTI I U ŠKOLI KOŠARKE

Košarkaški klub Borovo održao je izborno-izvještajnu skupštinu kluba na kojoj je Uprava izvijestila o proteklom radu, kao i financijskom stanju vukovarskog prvoligaša.

Istaknuto je kako je klub u proteklih šest godina, od reaktiviranja nakon Domovinskog rata, došao od statusa B-ligaša do jedinog predstavnika Slavonije i Baranje u novooformljenoj Prvoj košarkaškoj ligi. Bila je to i prilika za susret košarkaških prijatelja i bivših suigrača koji su došli sa svih strana kako bi svojim iskustvom i poznanstvima pomogli radu kluba.

Za novog predsjednika izabran je Amir Delić, bivši igrač kluba, koji je na tom mjestu zamijenio Zlatana Dominikovića. „Prije svega, čast mi je što sam izabran na ovu funkciju. Klub je došao do određene razine – Prve lige i sada treba ostati na toj razini. Klub se mora otvoriti prema zajednici i svi oni koji žele pomoći su dobrodošli. Imamo puno djece, predstavljamo grad Vukovar u cijeloj državi i cilj je ostati na ovoj razini. Imamo tradiciju dugu 45 godina i bez pretjerivanja možemo reći kako je klub prije rata bio nositelj sportske kvalitete grada. Zbog svega toga prepoznatljivi smo gdje god se pojavimo, a posebno smo dobro primljeni od strane bivših igrača koji se sjećaju tih vremena. Do svega smo stigli napornim radom i velikim entuzijazmom volontera, ali na ovoj razini trebamo pokazati više i zato je svaka pomoć dobrodošla.“ – istaknuo je novoizabrani predsjednik kluba.

Osim novoizabranog predsjednika, u novom Upravnom odboru su i Zlatan Dominiković, Luka Živković, Dražen Pejić, Dino Živković i Siniša Đurić. Na skupštini je naglašeno kako u klubu trenira gotovo 250 djece, koji su, zajedno sa seniorima, podijeljeni u sedam natjecateljskih selekcija. Jedna od novina je i novo ime škole košarke – ŠK „Borovo Cedevita“, čime se dodatno produbila suradnja sa hrvatskim prvakom.

Podijeli
  •  
  •  
  •