/Amater stigao do druge prvenstvene pobjede MISLAV MUNJIZA JE BIO RASPOLOŽEN TE S DVA POGOTKA DONIO BODOVE BRANITELJU NASLOVA
amater fb

Amater stigao do druge prvenstvene pobjede MISLAV MUNJIZA JE BIO RASPOLOŽEN TE S DVA POGOTKA DONIO BODOVE BRANITELJU NASLOVA

Jedini subotnji susret u Prvoj ŽNL BPŽ igrali su Amater i Omladinac iz Vrbove u večernjem terminu pod svjetlima stadiona na Jelasu.

Amater – Omladinac Vrbova 2:1 (Munjiza 2/Kuterovac)

DDD

Nogometaši slavonskobrodskog Amatera u ulozi branitelja naslova stigli su do druge prvenstvene pobjede svladavši goste iz Vrbove. Prvo ime susreta je svakako Mislav Munjiza koji je odličnu igru domaće momčadi u prvom dijelu okrunio s dva pogotka. U drugom se dijelu bude gosti, pokušavaju doći do izjednačenja no uspjeli su postići samo jedan pogodak u završnici susreta što je bilo dovoljno tek za minimalan poraz.

Poz. Klub Bod.
1 ZADRUGAR Oprisavci 19
2 SIKIREVCI Sikirevci 17
3 ZVONIMIR Donja Vrba 15
4 OMLADINAC Gornja Vrba 15
5 TOMISLAV Donji Andrijevci 15
6 MLADOST Sibinj 15
7 SLAVONAC Nova Kapela 13
8 SLAVONAC Bukovlje 12
9 BATRINA Batrina 12
10 SVAČIĆ Stari Slatinik 11
11 OMLADINAC Vrbova 11
12 AMATER Sl. Brod 10
13 BUDUĆNOST Rešetari 9
14 OMLADINAC St. Topolje 4

Foto FB Amater

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.