/5 pogodaka Špoljarića u prvoj pripremnoj utakmici DOMAĆIN PROTIVNIK PO MJERI ZA OTVARANJE PRIPREMA
0000018883_650_370_cut

5 pogodaka Špoljarića u prvoj pripremnoj utakmici DOMAĆIN PROTIVNIK PO MJERI ZA OTVARANJE PRIPREMA

Momčad Malog Lošinja, dakako, nije mogla ozbiljnije parirati Osijeku, a najefikasniji je bio Špoljarić s 5 golova.

U prvoj utakmici koju su odigrali na svojim zimskim pripremama, nogometaši Osijeka očekivano su visokim rezultatom svladali županijskog drugoligaša Mali Lošinj rezultatom 13:0. U prvom poluvremenu vidjeli smo četiri pogotka, dvostruki strijelac bio je Lopa, a po jednom su mrežu domaćina pogađali Janža, čiji je gol ujedno bio i najljepši te Dugandžić. U nastavku je Špoljarić pet puta natjerao na kapitulaciju Ivušića i Antolovića koji su u drugom poluvremenu čuvali mrežu domaćina. Dvaput je precizan bio Henty i to odmah u uvodnim minutama drugog dijela susreta, dok su po jedan pogodak zabili Ćavar i Marić.

Milković branio za Bijelo-plave

U prvih 45 minuta za Osijek su igrali: Milković (17-godišnjak, inače vratar Malog Lošinja), Škorić, Radeljić, Šutalo, Janža, Kamenar, Lopa, Bočkaj, Boban, Dugandžić i Špoljarić. Nakon odmora zaigrali su: Milković, Bagadur, Lončar, Grgić, Marin, Pušić, Ćavar, Pilj, Marić, Henty i Špoljarić.

Sudio je tehnički direktor našeg prvoligaša Hrvoje Barišić, a utakmicu je pratilo oko 250 gledatelja. Bijelo-plavi su ovim susretom okončali sedmodnevne pripreme na Malom Lošinju i u nedjelju kreću prema Rovinju.

Podijeli
  •  
  •  
  •